Met een divers aanbod van bijeenkomsten, trainingen en cursussen, zowel online als fysiek, valt er wat te kiezen. Zo gaven we informatiemiddagen over: koudemiddelen, duurzaam ondernemen, lithiumbatterijen, explosieveiligheid en ons platform Makeonline. Ook waren er bijeenkomsten over o.a. de Omgevingswet, ISO 5001/Energiemanagement en ISO 45001/Arbomanagement. Goed bezocht werden de vier masterclasses over CO2-reductie voor de industrie, georganiseerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 
Verder faciliteert KWA drie informatienetwerken: KAM contactgroep, Brzo werkgroep, en BNET, het Bedrijvennetwerk Energietransitie.

Uitgelicht: KAM contactdag vanuit pop-upstudio

Corona zorgde ervoor dat de leden van de KAM contactgroep elkaar niet fysiek konden ontmoeten in april 2021. Via een heuse pop-upstudio in het KWA-pand bezorgden wij de deelnemers toch een interessante online KAM-contactdag. In november was er wél een live bijeenkomst. Met tijd om bij te praten en met inspirerende gastspreker Ruud Veltenaar die sprak over duurzaamheid, klimaat en leefomgeving. 

In cijfers

In 2021 heeft KWA ongeveer 70 online en fysieke bijeenkomsten georganiseerd. De medewerkers hebben ruim 200 artikelen geschreven en gepubliceerd in vakbladen, ons blad de KWAdrant en de website. Het aantal bezoekers op onze LinkedIn bedrijfspagina stijgt gestaag, we hebben nu bijna 1.000 volgers.